вівторок, 26 липня 2016 19:09

Кендалл Дженнер прокоментувала пірсинг у сосках

Кендалл Дженнер прокоментувала пірсинг у сосках
Dailypicture.ru

Модель Кендалл Дженнер рік тому проколола соски і тепер не пропускає нагоди продемонструвати металеві прикраси на грудях: молодша сестра Кім Кардаш'ян виходить в прозорому топі і за покупками, і на червону доріжку. Дівчина зізналася, що їй подобається показувати пірсинг сосків і ходити без бюстгальтера.

"Я правда не розумію, що такого особливого в тому, що дівчина не носить бюстгальтер. Мені здається, це круто, і мені плювати на чужу думку! Це сексуально, це зручно, у мене класні груди. І ще мені подобається показувати різні прикраси в соску", - розповіла Дженнер.

Навіть її мама - Кріс Дженнер - бачила прикраси дочки тільки на фотографіях папарацці. А Кейтлін Дженнер - в минулому відомий як Брюс - розповідає, що дізналася про пірсинг дочки зі ЗМІ.

"Я особисто цього не бачила", - пояснює Кейтлін.

"Це не схоже на Кендалл, тому це було дуже несподівано...Я подумала, що це не по-справжньому", - розповіла Кейтлін в одному з інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше в реаліті-шоу "Сімейка Кардаш'ян" (Keeping Up with the Kardashians) Кендалл і її сестра Кайлі звинувачували батьків у тому, що у них не було нормального дитинства, але зараз дівчата поміняли свою думку.

"Я не шкодую про те, що у мене не було нормального дитинства. Мені здається, що я пішла б в якусь школу дизайну в Нью-Йорку або стала фотографом (все можливо)", - написала Кендалл на своєму сайті. Модель прийшла до висновку, що все склалося так, як повинно було, і її життя зараз прекрасне.

Зараз ви читаєте новину «Кендалл Дженнер прокоментувала пірсинг у сосках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути