Ексклюзиви
вівторок, 28 квітня 2015 18:18

Кейт Вінслет заради ролі готова не мити руки

Автор: Reuters
 

Зірка "Титаніка" актриса Кейт Вінслет, зірка "Титаніка" в період зйомок стрічки "Маленький хаос" Алана Рікмана їй довелося пожертвувати особистою гігієною.

В "Маленькому хаосі" Вінслет дісталася роль садівника Версальського палацу Сабіни Де Барра, і щоб вжитися в роль, руки актриси були постійно в землі.

"Просто щоб пояснити, наскільки брудними були мої руки: на них завжди було стільки бруду та землі, що вона буквально в'їлася. Кожен день я поверталася додому і порпалася у власному саду, щоб відчути, як було моїй героїні" - сказала Кейт.

Ще одним неприємним моментом зйомок було носіння корсета.

"Під кінець дня я готова була спалити його. Він викликав у мене агонію. Ненавиджу цей предмет" - сміючись, сказала артистка. І хоча не мити руки весь день і носити тісний корсет в спеку було малоприємним, стає ясно, що вона прекрасно провела час на знімальному майданчику. З режисером Аланом Рікманом вони знайомі давно, ще з часів зйомок "Почуття і Чутливість" (тоді їй було всього дев'ятнадцять років).

"Я пам'ятаю, що як тільки познайомилася з Аланом, мене здивував і навіть налякав його гучний голос. Але коли почалися зйомки, я зрозуміла, наскільки це приємна людина і талановитий режисер. Тепер я вже менше нервую і веду себе більш спокійно. Я щаслива, що маю можливість попрацювати з ним ще раз "- сказала актриса.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет заради ролі готова не мити руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути