середа, 23 липня 2014 10:58

Катерина Бужинська написала пісню про солдат, які служать на Сході
5

Фото: надані піар-менеджером Юлією Толкачовою

Співачка Катерина Бужинська з чоловіком Дмитром Стойчевим відвідала Київський військовий шпиталь, в якому зараз перебуває більше 150 солдатів з найгарячіших точок зони АТО на Сході України.

"У молодих хлопців, яким тільки виповнилося 20 років, відірвані руки, ампутовані ноги, уражені внутрішні органи. Ця війна зробила їх інвалідами. Олександру Кікіну зі Сміли через важке поранення під Слов'янськом 28 червня ампутували ногу. Зараз його стан вкрай важкий. 21-річний Олег Березовський окрім того, що йому відрізали дві кисті, має проблеми зі слухом і зором через контузію" — говорить Бужинська.

Співачка в шпиталі майже не знімала затемнених окулярів. Поранені солдати просили її не плакати.

"У шпиталі побачила свого однокласника Сергія Козака. Зараз прикутий до ліжка. Не могла стримати сліз, бо знаю його веселим і сміливим. А він дивиться на мене і просить не плакати. Посміхнутися і вірити в перемогу, як вірять вони. Тільки тоді ми переможемо" - додала співачка.

Катерина Бужинська спеціально для солдат України написала пісню з однойменною назвою "Солдат України". Її записала у київській студії відразу після зустрічі з військовими. Вона починається словами, що зі сторони Сходу прийшов ворог в Україну, щоб зламати мирне життя.

"Слова написали разом із композитором Василем Радченком від душі. Про те, що болить солдата, про що плаче, до чого прагне і в що вірить. Ще плануємо випуск синглу. Його відправимо в гарячі точки України для підтримки духу наших солдатів, - каже Бужинська. - Пісню співала з болем за наших батьків, чоловіків, юнаків. Сьогодні вони герої нашого часу. Хлопчаки-добровольці, які кожну секунду ризикують життям самовіддано борються за перемогу".

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська написала пісню про солдат, які служать на Сході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути