вівторок, 26 липня 2016 19:30

Кару Делевінь підловили під час сексу у літаку

Автор: Love Magazine
 
Автор: Love Magazine
 

Перед виходом на екрани масштабного блокбастера DC "Загін самогубців" (Suicide Squad), виконавиці ролей двох з них - Кара Делевінь і Марго Роббі - прикрасили обкладинки нового номера The Love Magazine і розповіли про дружбу і секс в літаку.

Напарниці взяли участь у спільній зйомці для The Love Magazine, розговорившись в інтерв'ю виданню.

Кара, з якої я ніколи раніше не зустрічалася особисто, виявилася поблизу. Вона почула мої слова і жваво відреагувала: "О, я чула, хтось замовив текілу? ​​А ми подружимося!".

Я обожнюю Кару. Дуже. І в роботі, і поза нею", - говорить Марго Роббі.

Розповіла Марго і про вибір костюма для своєї героїні в фільмі "Загін самогубців":

"Ми перебрали, напевно, сотні різних варіантів мого екранного образу, але в якийсь момент художник по костюмах Кейт Хоулі натрапила на зображення Деббі Харрі, виявивши, що ми з нею дуже схожі. Тоді все вирішилося само собою, і ми запозичили її костюм.

Але це не означає, що моя героїня хоче виглядати, як Деббі. Вона хоче бути одягнена, як Деббі, щоб кожен міг помітити, що вона виглядає в її одязі набагато крутішою".

Кара ж розговорилася в відповідь на сміливе питання про найбожевільніші місця, де у неї траплявся секс:

"У мене багато разів був секс в літаках. Але мене кожен раз ловили за цим. Погодьтеся, там досить важко залишитися непоміченою. Одного разу я займалася сексом прямо на сидінні і помітила, що хлопець на сусідньому кріслі спостерігає за нами. Тоді я попросила стюардесу: "Він дивиться на нас! Скільки ще це триватиме? Скажіть йому, щоб він припинив", - говорить Кара Делевінь.

Марго теж не уникла відповіді, назвавши найекстремальнішим місцем, де у неї траплявся секс, гідроцикл, який розтинає водну гладь.

Зараз ви читаєте новину «Кару Делевінь підловили під час сексу у літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути