середа, 28 січня 2015 12:28

Камерон Діас провела медовий місяць з чоловіком на гірськолижному курорті

Автор: Splash/All Over Press
 

Кемерон Діас і Бенджі Медден провели свій медовий місяць на гірськолижному курорті Джескон Хоул, штат Вайомінг.

За словами джерела, закохані відвідували типові "забігайлівки", на зразок кафе Q Roadhouse і Brewing Co, де замовляли собі багато всього, включаючи смажену курку і картопляні кульки.

Як тільки молодята повернулися додому, вони відразу ж зустрілися з братом Бенджі Джоелем і його дружиною Ніколь Річі. Їх подвійне побачення пройшло в Four Seasons, Беверлі-Хіллс.

"Кемерон виглядала дуже щасливою і вони з Бенджі виглядали супер мило. Вона не була така щаслива дуже довгий час. Бенджі просто підніс її до небес. Вона, нарешті, знайшла того, хто зміг показати їй, наскільки він щасливий - бути поряд з нею. Бенджі зробить все заради неї. Вона божевільна закохана. - повідомляє джерело.

Нагадаємо, актриса і музикант групи Good Charlotte зіграли весілля 5 січня. На святі, яке пройшло в особняку Кемерон в Беверлі-Хіллс, були присутні їхні близькі друзі.

І для 42-річної Кемерон, і для 35-річного Бенджі це перший шлюб. Роман знаменитостей розвивався стрімко: вперше вони були помічені разом в травні, а вже в грудні пара оголосила про заручини.

Зараз ви читаєте новину «Камерон Діас провела медовий місяць з чоловіком на гірськолижному курорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути