четвер, 17 листопада 2016 15:06

Ivan NAVI презентував до Дня студента романтичний кліп
7

Співак Ivan NAVI презентував до Дня Студента кліп на новий сингл #Закохуюсь.

На зйомках відеороботи Івану теж добряче довелось побігати. Режисер кліпу Володимир Шурубура, який навесні створював для Ivan NAVI "Такі молоді", в роботі над новим відео "Закохуюсь" влаштував артисту мало не марафон вулицями осінньої Одеси.

"За тих декілька місяців, які минули після зйомок попереднього відео – Іван зробив просто квантовий стрибок у своєму рості як співак і актор. Нам вдалось реалізувати все задумане, він легко перевтілювався в абсолютно протилежні по стилю образи, тому, впевнений, глядачам буде цікаво спостерігати як за змінами сюжету, так і за героями відео", - розповів Володимир Шурубура.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Музичні критики назвали Ivan Navi відкриттям проекту "Хіт-конвеєр" і нової української музики

Іван з'явиться у відеокліпі одразу в двох образах: у першому зіграє типового англійського денді, а в другому - самого себе - молодого артиста, який по вуха закохується у дівчину із зали під час свого концерту:

"Осіннє море, Одеса - ідеальні місце і час, щоб закохатись! В цьому кліпі мав дуже круту нагоду побачити себе зі сторони - як міг би виглядати, якби таки став, наприклад, маркетологом, а не артистом. Але за сценарієм кохана дівчина дістається таки артисту, втікає з ним світ за очі. Це означає, що я таки зробив правильний вибір (сміється). Та якщо серйозно, цей кліп і пісня подарунок усім студентам - минулим, майбутнім і теперішнім - закохуйтесь, завжди відчувайте себе молодими і біжіть за своєю мрією! Навіть, якщо доведеться пробігти практично марафон, як от мені в кліпі - не здавайтесь))", - поділився враженнями від знімань у новій відеороботі Ivan NAVI.

Зйомки кліпу тривали 2 дні на морському узбережжі і в старовинній частині Одеси. Знімальна група налічувала 15 людей. Оператором відеороботи став Микита Кузьменко, а стиль героїв створювала Олена Логвін. Головну героїню у кліпі зіграла акторка і модель Женя Неволіна. Саме в неї закохуються обидва герої Івана і потрапляють у любовний трикутник.

Повністю над створенням відеороботи команда працювала рівно 2 тижні. Ексклюзивно для офіційного каналу YouTube артиста Ivan NAVI відео #Закохуюсь представлене у форматі 4K.

Зараз ви читаєте новину «Ivan NAVI презентував до Дня студента романтичний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути