Ексклюзиви
субота, 23 травня 2015 19:43

Ірма Вітовська навчилась збирати автомат Калашникова

Автор: lensovet.org.ua
 

Акторка Ірма Вітовська розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, що навчилась збирати і розбирати автомат Калашникова.

"Вже вмію збирати та розбирати автомат Калашникова, ніхто не знає, що буде далі, навчив один хлопець, який повернувся, ми дружимо", - говорить Ірма Вітовська.

Маленький син акторки мріє бути військовим.

"У мене син, у мами є деякі військові речі він вдягає: куртки та інше. Часто до нас приїжджають у гості хлопці, яким треба покупатися, коли транзитом чи просто зайти в гості, він всіх бачить і дивиться на них з пієтетом і хоче бути солдатом, у нього танки, це данина тій ситуації, і в садочку подібні ігри, вони чітко розділяють, що вони українці, нам треба ставати державою, яка може бути мобілізованою, це нормальна природа, є вже одна країна, яка так живе, це Ізраїль", - говорить акторка.

Відома українська актриса й телеведуча Ірма Вітовська категорично відмовилися зніматись у російських фільмах.

"Коли почалася війна, в мене були певні гонорари від зйомок у російських серіалах, я багато давала на благодійність. Але потім відмовилася співпрацювати з російськими кіновиробниками, - сказала пані Вітовська. - Зрозумійте, мені неприємно бути навіть "у кадрі" на машині з номерами чужої держави! Або тримати в руках "інші" грошові банкноти, а потім вдавати, що я "афігенная русская деревенская баба". Це в той момент, коли серед знайомих є поранені... Це - не сумісне. Я - на екрані - "русская баба", а в нього ручки і ножки немає "завдяки" росіянам...".

Актриса зізналася, що це рішення далося їй непросто: "випила 200 грамів коньяку - і склала всі повноваження зі зйомок у росіян.

Зараз ви читаєте новину «Ірма Вітовська навчилась збирати автомат Калашникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути