Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 11:08

Хакери викрили ім'я нового Бонда

Автор: Reuters
 

Після хакерської атаки на компанію Sony стали відомі багато закулісних інтриг світу кіно. У західних ЗМІ опублікували кілька електронних листів співробітників компанії, в яких обговорювалася можливість участі Ідріса Ельби в нових частинах франшизи про Джеймса Бонда.

Так, наприклад, Емі Паскаль стверджувала в одному з листів, що "Наступним Бондом повинен стати Ідріс". Ніякої більш точної інформації або більш повних чуток поки не виявлено.

Нагадаємо, фільм "Спектр" з Деніелом Крейгом стане 24-ю частиною популярної франшизи. Творці картини не раз заявляли, що після її виходу планується повністю переглянути концепцію подальших робіт.

Крім того, сам Крейг недавно розповідав про те, що незадоволений новою частиною "бондіани":

"Я намагався піти з нього з самого початку. Але вони не відпустили б мене, тому я підписав контракт ще на пару фільмів. І все-таки бізнес є бізнес. Подивимося, як складеться прокат цієї роботи. Якщо щось піде не так - я з радістю розірву контракт! ", - сказав Крейг.

Відзначимо, що навколо "Спектра" не вщухають скандали: спочатку зі зйомок вкрали дев'ять дорогих автомобілів класу люкс, а потім у рамках хакерської атаки на Sony Pictures була опублікована рання версія сценарію фільму, після чого творцям довелося переписувати деякі епізоди цієї історії.

Прем'єра намічена на жовтень 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Хакери викрили ім'я нового Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути