четвер, 02 липня 2015 14:22

Гурт REAL O представив кліп знятий одним кадром

Автор: Прес-служба
 

Солістки групи REAL O представили нове відео без монтажних склейок і закликають дівчат цінувати себе

Настя Востокова, Аліна Астровська, Таня Воржева і Настя Рубцова обіцяли шанувальникам довго не мучити їх цікавість і на початку літа презентувати нову пісню власного авторства. Слово стримали і порадували слухачів треком "Дівчинка на мільйон". Разом з композицією також було представлено і офіційне відео на неї.

Автором пісні виступила Аліна Астровська. За її словами, це пісня - заклик до дівчат цінувати і поважати себе; пісня про дівчат, які після зради знаходять сили і починають жити заради себе. Ідея пісні зародилася в Будинку - так учасниці називають тренувальний табір, куди на останньому етапі відбору в нову групу їх відвезла продюсер групи Наталя Могилевська. Наступні особистісні обставини з життя Астровської спонукали її закінчити роботу над треком: Аліну публічно зрадив Роман Грицина, заявивши ЗМІ про завершення їхніх стосунків. Нагадаємо, за ліричної історією кохання пари стежила вся країна в рамках шоу "Герої & Коханці". Символічно, але саме Астровська виконала головну роль у кліпі.

За сюжетом кліпу, чотири REALні подруги відзначають дівич-вечір і співають про любов. Режисером роботи виступив Алан Бадоєв.

"Мені давно хотілося створити іронічне відео в сіткомстайлі. Разом з дівчатами ми зняли шарж на дівич-вечір. Було приємно і весело працювати на майданчику, так як дівчата дуже талановито втілили, нетипові для них, образи "мітких" подруг, яких часто можна спостерігати в клубах, караоке барах і на південних курортах. Приємно, коли артист може перевтілюватися від ніжного кліпу "Місяць", сексі стайла "Сильно-красиво" до ядерних шльондр і дурисвіток! Окреме спасибі Наташі Могилевській, яка дозволила нам покуралесити ", прокоментував Бадоєв.

Знімальний процес проходив по техніці "одного кадру". Зйомка подібних сцен досить кропітка і ризикована робота: висока ймовірність помилитися артистам або знімальній групі, саме тому за неї беруться лише авторитетні режисери. Дівчатка чудово впоралися із завданнями, поставленими Бадоєвим - знімальний процес зайняв близько трьох годин, а відео зняли з п'ятого дубля.

У кліпі також взяв участь латвійський співак Маркус Ріва, який виконав епізодичну роль бармена. Відзначимо, що за час співпраці дівчатка здружилися з латиським секс-символом і вже прийняли від нього пропозицію відвідати Ригу.

Зараз ви читаєте новину «Гурт REAL O представив кліп знятий одним кадром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути