понеділок, 10 жовтня 2016 17:09

Група Green Grey отримала мільйон гривень
10

Фото: Прес-служба

Рекординговий лейбл MOON records продовжує інвестувати гроші в музичні проекти. Український гурт Green Grey продав ексклюзивні права на свій новий лонгплей WTF?! за мільйон гривень.

"Одна з найбільш правильних наших інвестицій за останній час, - упевнений директор MOON Records Андрій Пасічник. - Green Grey напрочуд тонко відчувають тенденції в музиці, їхня творчість залишається актуальною вже більше як 20 років. Ми ні на мить не сумніваємося у правильності цієї інвестиції. Цей альбом стане справжнім хітом!"

Така подія не залишила байдужим багатьох популярних діячів української музичної індустрії.

"Дизель і Мурік завжди задавали тон і нові тендеції в українському шоу бізнесі, - коментує засновник групи ВІА ГРА, відомий український продюсер і генеральний директор УААСП (Українське агентство з авторських і суміжних прав) Дмитро Костюк. - MOON records - одна з небагатьох музичних компаній, яка створює системний ринок в Україні. Щоб ринок нарешті запрацював повноцінно, залишилося навести порядок в зборах авторських роялті, щоб рекорд компанії могли сміливо інвестувати в українських артистів, знаючи що система працює повноцінно. УААСП зараз наполегливо працює над цим. Адже саме подібні агентства і є основою для формування ринку шоу-бізнесу у всіх країнах. І тоді MOON сміливо зможе купувати такі альбоми не за мільйон, а за 10!".

Самі музиканти налаштовані рішуче.

"Цей мільйон - всього лише аванс, вже в найближчому майбутньому ми плануємо заробити десять, - впевнені незмінні фронтмени групи Мурік і Дізель. - Отримані гроші інвестуємо в музику. Якщо врахувати, що ми вирушаємо в масштабний тур вже в цьому році, вони нам будуть дуже доречні".

Презентація альбому WTF ?! відбудеться 4 листопада в клубі SENTRUM, після чого музиканти відправляться в тур по великих українських містах. Кожен, хто відвідає концерт, отримає в подарунок новий диск Green Grey одним з найперших.

Зараз ви читаєте новину «Група Green Grey отримала мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути