Ексклюзиви
субота, 13 лютого 2016 10:50

Горянський провів медовий місяць у Маямі

Горянський провів медовий місяць у Маямі
svitske.1plus1.ua

У Мережі з'явились чутки про те що, актор Володимир Горянський таємно одружився у Америці, у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 зірка заперечив це і розповів, що весілля у нього було звичайнісіньке, а от медовий місяць з коханою він провів у Маямі.

"Інтернет трішки спотворив, як це буває. Ми не розписувались у Америці, а розписувалися в Україні, в РАГСі - як всі нормальні люди просто ми потім у весільну подорож поїхали у Америку і там святкували. Там були наші друзі і ми відсвяткували там розпис. Ми проводили медовий місяць у Америці", - говорить актор.

Зірка зазначає, що сприймає весіля формально.

"Для мене лише свято, - говорить Горянський, - Це формальний крок. У нас два роки були стосунки, це абсолютно логічно переросло у формальну штуку розписатися. Ми не робили з цього шоу, ми розписалися з нами були наші близькі друзі, ми відсвяткували скромно.

"Для мене важливе - це вінчання, я готую його до цієї події", - каже дружина актора.

Нагадаємо, Горянський та його дружина Олена познайомились у компанії друзів. У обох діти від попередніх стоснків - 12 і 13 років. За словами актора, вони знайшли спільну мову один з одним.

/p>

Зараз ви читаєте новину «Горянський провів медовий місяць у Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути