Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2016 17:42

"Голос країни" на "1+1" став найпопулярнішим вокальним талант-шоу на українському ТБ

Автор: Прес-служба
 

На телеканалі "1+1" з високими показниками завершився показ шостого сезону вокального проекту "Голосу країни". Середня частка сезону за аудиторією 18-54 (Україна) склала 17.0%, рейтинг - 5.8%.

У сезоні осінь 2015-весна 2016 "Голос країни" став найпопулярнішим вокальним талант-шоу на українському ТБ, помітно випередивши "Х-фактор" за основними цільовими аудиторіями.

Автор: Прес-служба
 

У порівнянні з попередніми сезонами, "Голос країни-6" став ще більш привабливим для міської аудиторії 18-54 (50К+). Жителі великих міст вперше обігнали по перегляду аудиторію 18-54 (50К-).

"Голос країни" став найбільш рейтинговою розважальною програмою на українському ТБ з початку 2016 року, а епізод від 28 лютого утримував біля екрану понад 3.3 млн. телеглядачів (rat #, 4+).

Нагадаємо, переможцем шостого сезону "Голосу країни" стала підопічна Святослава Вакарчука 19-річна "українська Адель" з Полтавщини Віталіна Мусієнко. Також під час ефіру ведучі проекту Юрій Горбунов та Катерина Осадча оголосили про те, що одним з тренерів наступного сьомого сезону проекту стане переможниця "Євробачення 2016" Джамала.

Автор: Прес-служба
 
Зараз ви читаєте новину «"Голос країни" на "1+1" став найпопулярнішим вокальним талант-шоу на українському ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути