Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 18:10

Героя роликів у метро сплутали з колишнім міністром культури
3

Фото: vesti-ukr.com/

"Протягом буднів найчастіше бачу мужика з роликів про правила поведінки в метро", - пише на своїй сторінці у Facebook один із користувачів соцмережі.

Особу героя роликів у метро, які останніми тижнями активно транслюються в підземці, встановили не відразу.

Спікер метрополітену Наталя Макогон повідомила, що знімався цей відеоматеріал ще 10 років тому і припустила, що роль смішного хлопчини у жовтому піджаку, який потрапляє у несподівані ситуації в метро, зіграв колишній міністр культури, а на той час ще голос помаранчевого Майдану, Євген Нищук.

"Це - соціальний проект. Не можу сказати, хто знімався в головній ролі, бо це було 10 років тому. Але актор дуже схожий на Євгена Нищука. У самому ролику розповідається про правила поведінки в метро. Знімався він за спонсорські гроші, але хто стояв біля витоків, сказати не можу".

Особу героя роликів допомогла встановити його дружина. Ним виявився актор Іван Марченко. У його фільмографії є такі гучні серіали: "Метелики", "Дев'ять життів Нестора Махна," Пристрасті за Чапаєм".

"Як тут не пишатися, коли я щодня в метро усміхаюся, - написала у соцмережі Світлана Марченко, - Мій талановитий, яскравий і смішний чоловік".

Зараз ви читаєте новину «Героя роликів у метро сплутали з колишнім міністром культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути