Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2016 18:07

Гайді Клум у 60 років не відмовиться від засмаги топлес

Гайді Клум у 60 років не відмовиться від засмаги топлес

Модель Гайді Клум не раз була помічена зі своїм нареченим Віто Шнабелем під час відпочинку на пляжі топлес. Вона зізналась виданню People, що продовжить гуляти без верха купальника і в 60 років.

"Я можливо буду на пляжі тією, хто гулятиме без верху купальника в 60 років. Можливо мої груди і живіт не будуть так виглядати, як зараз, але я така як є. Більш, ніж просто вільна людина. Я більше нудист в цьому сенсі. Не боюся. Я не думаю, що це зміниться. Я буду тією жінкою, яка лежить на пляжі лише у трусах", - говорить Гайді

"Тіло залишається гарним, коли старішає. Ти не маєш ховатися за тентом, тому що твоя шкіра більше не як в 20", - каже Клум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайді Клум вивела на червону доріжку своїх клонів

Гайді випустила лінію білизни Heidi Klum Intimates.

"Стиль, одяг, купальники або білизна, це не змінюється з віком. Я люблю моду і показувати свою жіночність Я почуваюсь сексуальною, хочу виглядати сексуальною і кому яке діло, 43 мені чи 25. Всі хочуть прив'язати до купальників дивні мотузочки та зробити виріз. Це виглядає гарно на фото, але не на пляжі, я люблю класичні силуети, які мають гарні принти та якість тканини. Мені комфортно у власному тілі. Але хто знає, можливо це зміниться через 20 років. Я думаю, що маю бути відкритою та з гумором ставитися до цього. Особливо зараз - все може трапитися", - говорить Гайді.

На Хелловін цього року Гайді Клум прийшла на вечірку в оточенні своїх клонів.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум у 60 років не відмовиться від засмаги топлес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути