субота, 28 травня 2016 12:44

Євген Хачеріді хоче, щоб дружина народила йому футбольну команду

Євген Хачеріді хоче, щоб дружина народила йому футбольну команду
glavred.info

Євген Хачеріді хоче, щоб його дружина, Вікторія, народила йому ще троє дітей, про це жінка футболіста розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1. У пари вже є двійнята, але футболіст хоче ще мінімум троє

"Він дуже любить дітей, тому він каже: "хочу цілу команду, - говорить Вікторія Хачеріді і додає, що з малюками їй допомагають дві няні, - мені допомагає мама, сестра моя. Діти з різними характерами, у них різні режими, тому з цим важко"

Євген та Вікторія "по-тихому" розписалися ще до народження дітей.

"Я весілля не люблю, ці вази на голові - мені це все не подобається: ми просто розписалися та вдома відсвяткували", - говорить дружина футболіста.

Вікторія не поїде з чоловіком на Євро-2016.

"Довго думали, Женя сказав: "напевно мені буде спокійніше, якщо ти будеш вдома з малюками, я не буду переживати, як ви там", тому я вирішила залишитися, щоб йому було спокійніше"- говорить Вікторія.

"Знаючи Женін характер, я завжди у напруженні дивлюсь гру, дивлюсь, щоб він не розізлився на полі, я не можу розслабитися до кінця матчу", - сказала дружина футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Євген Хачеріді хоче, щоб дружина народила йому футбольну команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути