середа, 26 листопада 2014 11:05

Єва Мендес вперше розповіла про народження доньки
13

Фото: Violet Grey

 Актриса Єва Мендес дала перше інтерв'ю з тих пір, як у вересні цього року у них з Райаном Гослінгом народилася донька Есмеральда Амада.

Подруга актриси, засновниця онлайн-проекту Violet Grey Кассандра Хьюсентрут Грей, умовила Єву стати героїнею нового випуску видання і взяти участь у фотосесії.

Зйомка пройшла в знаменитому голлівудському TCL Chinese Theater, де в 80-і роки працювала мама майбутньої зірки.

"Ми тоді жили в крихітній квартирі і їздили в театр на автобусі по бульвару Los Feliz. Я дивилася на розкішні особняки на цій вулиці і мріяла жити в одному з них. Зараз я живу всього в парі кварталів від того району. Думаю, наші мрії і амбіції зароджуються в ранньому віці ", - згадує Єва.

Як вона себе відчуває в ролі матері? Мендес каже, що це непросто:

"Я думала, всі мої божевільні ночі вже позаду. Але ні, шалені ночі почалися тільки з народженням дитини", - сказала зірка.

При цьому, за словами актриси, вона справляється, навіть не вдаючись до послуг нянь:

"У нас немає няньки, але я не проти цієї ідеї в майбутньому. У Есмеральди дві прекрасні бабусі і неймовірні тітки, які приходять мені допомогти. Але для мене найскладніша частина материнства - боротьба за те, щоб хоча б трохи виспатися. І я не завжди знаю, чи все я правильно роблю, в таких випадках я якраз і дзвоню бабусям ", - говрить Єва.

40-річна актриса розповіла, як "першу допомогу" втомленій шкірі:

"Я використовую те, що знайду у себе на кухні. Кокосову олію застосовую як зволожуючий крем, змішую йогурт з сіллю, щоб зробити з цього скраб. Якщо мені потрібно вийти у світ, а я виглядаю втомленою і маю набряки (а зараз так часто буває), занурюю обличчя у відро з льодом. Я одного разу працювала з візажистом, яка працювала з Люсіль Болл, і вона сказала мені, що раніше актриси так і робили ", - сказала актриса.

Редакція Violet Grey поділилася з читачами не тільки фотосесією зірки, але і кадрами з бекстейджа.

Зараз ви читаєте новину «Єва Мендес вперше розповіла про народження доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути