четвер, 30 жовтня 2014 13:51

Ештон Катчер попіклувався, щоб ім'ям доньки не назвали порносайт

Автор: hq-oboi.ru
 

Ештон Катчер вчора відвідав ток-шоу Конана О'Брайена. В інтерв'ю актор не зміг стримати емоцій говорячи про свою новонароджену дочку.

"Це просто неймовірно. Це найбільша річ на світі. На щастя, у нас є час - ми можемо дозволити собі вільно ним розпоряджатися. Тому нам не потрібні няні, виховательки та інший персонал. Ми піклуємося про дочку удвох", - сказав зірка серіалу "Дві з половиною людини ".

Ім'я дочки Міли і Ештона - Вайатт актор прокоментував так:

"Спочатку ми вибрали інше ім'я, але ще на етапі очікування дитини зрозуміли, що воно не відображає тієї енергії, що ми відчували. Одного разу вночі Міла сказала:" Це ім'я не підходить ".

Тоді я вирішив проявити максимально творчий підхід. Ми якраз прямували на баскетбольний матч, і я почав перераховувати все, що траплялося на очі: напис, дорога, стіна, двері ... Міла сказала: Shut up! (Заткнись) - і тут мене осінило. "Як щодо Вайатт?". І вона відповіла: "Так, це те що треба". Ну а друге ім'я - Ізабель - це данина традиції. Ми дали його дочці на честь дідуся Міли, його звали Іцхак, а Ізабель - це жіночий варіант ", - сказав Катчер.

Зірка навіть викупив домени в Інтернеті, що включають всі можливі варіації на тему Вайатт Ізабель.

"Не хочу, щоб ім'ям моєї дочки був названий порносайт!" , - Жартує Ештон.

"Ми завели електронну скрриньку на її ім'я і пишемо їй листи. Коли вона виросте, то зможе прочитати їх і дізнатися те, що ми хотіли б сказати їй зараз", - сказав Ештон.

Міла Куніс на честь народження Вайатт Ізабель придумала дуже красиву каблучку зі смарагдом, гроші від продажу якого будуть спрямовані на розвиток охорони здоров'я в Африці.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер попіклувався, щоб ім'ям доньки не назвали порносайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути