середа, 04 березня 2015 12:55

Елтон Джон зробив сина російського мільярдера схожим на Гітлера

Автор: Соціальні мережі
 

Елтон Джон став перукарем. Британський співак власноруч збрив вуса і брови Євгену Лебедєву, синові російського мільярдера, голови Ради директорів ЗАТ "Національна резервна корпорація" Олександра Лебедєва.

Співак змінив сина банкіра в рамках благодійної акції до "Дня червоного носа". Ця акція проводиться фондом "Розрядка сміхом", який допомагає голодуючим в Африці. Відео того, як Елтон Джон голить сина олігарха, було викладено в Інтернет: з його допомогою Лебедєв, який очолює видавничий дім "Evening Standard Ltd", сподівається зібрати чималі кошти.

"Цей випадок став для мене щасливим. Я подумав, було б здорово збрити бороду моєму хорошому другу Євгену Лебедєву, - повідав Елтон Джон. - Він ходив з нею так довго, вона виглядала дуже нудною, плюс я взагалі забув як він виглядав без неї. Ми збираємося позбавити містера Лебедєва від цього кошмару на його обличчі ".

Знімки свого обличчя без брів і вусів Лебедєв розмістив в Твіттері, закликавши читачів своєї сторінки слати смс-ки з благодійними пожертвами на суму 3 британських фунта. Що стосується брів, то цю проблему Лебедєв вирішив досить швидко: щоб не бентежити прибулого до нього в офіс на зустріч принца Чарльза, Лебедєв-молодший приклеїв накладні брови.

Євген Лебедєв живе в Лондоні вже досить давно, у нього два паспорти - російський і британський. Після того, як його батько Олександр Лебедєв купив англійські видавництва Evening Standard Ltd. і Independent Print Ltd., Євген встав на чолі фамільної медіа-імперії.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон зробив сина російського мільярдера схожим на Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути