Ексклюзиви
середа, 10 березня 2010 09:06

Єлизавета Ющенко народить через тиждень-півтора (ФОТО)

Невістка екс-президента Віктора Ющенка, Єлизавета Єфросиніна досі вагітна. Як повідомляють джерела, дружина Андрія Ющенка народить за тиждень-півтора.

"Лізі Ющенко народжувати усередині березня. Тож можна чекати поповнення з дня на день", - пише "Блік" із посиланням на джерело, наближене до сімейства екс-президента.

Причому Ліза, за словами її сестри акторки Марії Єфросиніної, народжуватиме у Києві.

"Так, у Києві", - підтвердила Маша програмі "Світське життя" у кулуарах церемонії "Телезірка".

На питання, чи дружина Андрія Ющенка вже народила, Маша відповіла телеведучій Каті Осадчій так: "У тебе є чудовий синок, у мене є чудова донечка, і ми обидві чудово розуміємо, що, якщо людина чекає на дитину, вона її народить".

Можна лише припустити, що народжуватиме Ліза у 7-му пологовому будинку столиці.

Нагадаємо, саме там 14-го жовтня 2009-го року народила старша дочка Віктора Ющенка Віталіна. А після пологів дочки, тоді ще президент Ющенко подарував пологовому нове обладнання для відділення дитячої реанімації.

А минулими вихідними папараці підловили подружжя Андрія Ющенка у Києві, неподалік від їхнього будинку на Михайлівській площі.

Як пише газета, Андрій та Ліза прямували до машини через дорогу. Їх супроводжував один охоронець, а у кубіку "Mercedes", який супроводжував розкішне спортивне купе Ющенків, сиділи ще кілька охоронців.

Нагадаємо, Андрій Ющенко та Єлізавета Єфросиніна побралися 31-го липня минулого року, коли наречена вже нібито була на перших термінах вагітності.

За матеріалами Блик, ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета Ющенко народить через тиждень-півтора (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути