субота, 14 листопада 2015 15:45

Єфросиніна втрачає свідомість під час косметологічних процедур

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Телеведуча Маша Єфросиніна приділяє багато уваги своїй зовнішності і не боїться навіть болю, який іноді супроводжує косметологічні процедури, про це сказала у передачі "Світське життя".

"Раз на тиждень по- п'ятницях, у свого косметолога Маргарити лежу по 2 години і кайфую під масками, масажами різними крутими, виключно косметологічними прибамбасами. раз на кілька місяців я проходжу косметичні процедури, це мезотерапія, це крем, але у більш глибокі шари шкіри.

Дуже боляче - я втрачаю свідомість і плачу. Моя теорія, чим раніше ти почнеш за собою доглядати, по трішки, тим ти відкладаєш необхідність оперативного втручання", - говорить Єфросиніна.

За словами телеведучої її іноді дивують чутки про те, як вона ніби лягала під ніж пластичного хірурга.

"Я прийшла в ранньому віці на телебачення, в 18 років і не дуже гарно виглядала. З того часу працюю для того, щоб повернути час назад і дуже добре себе відчуваю.

Велика кількість домислів щодо того, що я роблю щось з обличчям. "Маша, вітаю, вчора я була в компанії і от моя одна знайома казала, що у вас немає 2 ребер, у вилицях жир з сідниць", я кажу, що "в очі вашу подругу не знаю". А мені відповідають: "А вона каже, що вас знає", - згадує Єфросиніна.

Зараз ви читаєте новину «Єфросиніна втрачає свідомість під час косметологічних процедур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути