четвер, 19 січня 2017 16:02

Джонні Депп подякував фанатам
6

Фото: Reuters

Вчора відбулося вручення премії People's Choice Awards-2017. Участь в церемонії нагородження взяв Джонні Депп - актор вперше з'явився на публіці після завершення шлюборозлучного процесу з Ембер Херд.

На сцену Microsoft Theater Депп піднявся, щоб отримати нагороду в номінації "Улюблена ікона кіно" і подякувати всім, хто підтримував його кілька останніх місяців:

"Я прийшов сюди тільки з однієї причини. Я прийшов сюди заради вас, мої глядачі. Заради тих, хто підтримував мене і в хороші, і в погані часи. Заради тих, хто довіряє мені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес вразила розкішним декольте на People's Choice Awards-2017

Я дуже зворушений тим, що мене запросили на сьогоднішній захід, я ціную це. Ви навіть не уявляєте, наскільки сильно я це ціную. Ваші доброта, любов і увага - неоціненні. Саме тому цей день для мене особливий, саме тому я сьогодні тут. Я прийшов, щоб подякувати вам і сказати те, що я дійсно відчуваю. Ми всі прекрасно знаємо, що ніхто не вийшов би цього вечора на сцену, якби не ви. Спасибі вам!", - сказав Депп з нагородою в руках.

У минулі вихідні, після довгих місяців розглядів (в травні 2016 року Ембер Херд подала на розлучення, звинувативши Джонні Деппа в домашньому насильстві), знаменитості нарешті отримали документи про розірвання шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп подякував фанатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути