четвер, 27 серпня 2015 10:42

Дженніфер Лопес похизувалась своїми апетитними формами у Paper Magazine
5

Фото: Paper Magazine

Головними героями нової обкладинки журналу Paper Magazine стали співачка Дженніфер Лопес і креативний директор Balmain Олів'є Рустам. На фото зірка позує в спокусливих образах, демонструючи свої розкішні ноги, також в інтерв'ю Дженніфер поговорила на тему смтилю.

Про Balmain:

"Я думаю, що кожна дівчина, яка одягає сукню, створену спеціально для неї Олів'є Рустеном, почуває себе зіркою. Це відбувається і з вами, коли ви надягаєте його сукні. І ви говорите своєму супутнику: " Окей, куди ми сьогодні йдемо? Тому що там обов'язково має відбуватися щось особливе!"

Про фемінізм:

"Для мене феміністка - це сильна і безстрашна жінка, яка впевнена в собі зсередини, а зовні вона фонтанує ідеями. Це жінка, яка сама створила свою долю і кує своє майбутнє".

Про музику:

"Між модою і музикою завжди був взаємозв'язок: з часів старого Голлівуду і до наших днів. Як публічна людина, я знаю, що мій одяг - це вираження тієї музики, яку я створюю, і того персонажа, якого я граю.

Про розкоші:

"У кожної людини своє визначення розкоші. Для мене це рідкісні моменти тиші, коли я залишаю всі свої справи і проводжу час з моїми дітьми і моєю сім'єю. А ще справжня розкіш - це свобода вибору. І мені пощастило його мати ".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес похизувалась своїми апетитними формами у Paper Magazine». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути