середа, 05 серпня 2009 13:40

Дженіфер Лопес показала свої сідниці на мільйон доларів (ФОТО)
7

Сонце, яхта і яскраво-червоний купальник - Дженіфер Лопес вперше продемонструвала фігуру після пологів під час відпочинку на середземноморському узбережжі.

Зробивши перерву в робочому графіку, співачка разом з чоловіком Марком Ентоні і близнятами Максом і Емою відпочиває на острові Капрі.

Вчора вона була помічена на яхті своїх старих друзів Доменіко Дольче і Стефано Габана. Актриса приємно проводила час: займалася дайвінгом, спілкувалася з друзями і обнімалася з Марком.

Після цього подружжя відвідало одну з найзнаменитіших таверн на Капрі - Anema e Core, де Дженіфер уразила місцевих завсідників, виконавши декілька своїх хітів у караоке. У нас же, нарешті, з"явилася можливість помилуватися новими формами Дженіфер, які вона колись застрахувала на мільйон доларів. 40-річна Джей Ло як і раніше в прекрасній формі і цілком очевидно, що страховка їй знадобиться ще не скоро.

Як повідомлялося, минулого тижня Дженіфер Лопес шумно відзначила сорокаріччя, влаштувавши закриту вечірку для своїх друзів-зірок. А потім разом з чоловіком і дітьми відразу ж відлетіла до Італії. Спочатку - у справах: у Римі співачка представила новий парфум і презентувала колекцію нижньої білизни і купальників своєї марки JLo.

Покінчивши з бізнесом, Дженіфер відправилася у відпустку, щоб вдосталь поніжитися на сонячних пляжах Середземномор"я.


Незадовго до свого дня народження Дженніфер розповіла в одному з інтерв"ю, що вона готова знов ризикнути своєю фігурою заради поповнення сімейства. За словами співачки, вони з Марком дуже хочуть більше дітей і були б не проти завести ще одного малюка.

За матеріалами Daily Mail, Woman.ru

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Лопес показала свої сідниці на мільйон доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути