вівторок, 28 липня 2009 16:36

Дженіфер Лопес плакала в свій день народження (ФОТО)

Латиноамериканська зірка Дженіфер Лопес, як і більшість жінок, обожнює сюрпризи. І Марку Ентоні таки вдалося здивувати свою капризну дружину. В ніч з суботи на неділю відомий співак влаштував для Джен розкішну вечірку в нью-йоркському Edison Ballroom на честь її сорокаріччя. Зірка була так зворушена, що навіть розплакалася.

Плітки про святкування неодноразово з"являлися в різних виданнях, проте Ентоні все ж таки вдалося головне - зберегти все в таємниці від дружини. Спершу Марк влаштував невелику приватну вечірку для рідних і близьких в Hotel Griffou.

А наступного дня спеціально для коханої Лоли (так називають Джен Марк та її мати Гваделупе) була організована тематична вечірка An Evening for Lola. Говорили, що місце проведення було невідоме навіть запрошеним гостям. Їх повідомили буквально в останню хвилину.

Зірку доставили на паті в сірому Bentley. Зал був прикрашений білими орхідеями. Сама Джен прибула на захід в шикарній білій сукні.

"Дженіфер була приголомшлива, - повідомило джерело журналу People. - Вона сяяла. Для неї це був дійсно урочистий день".

У зал Edison Ballroom прибули і звані гості, зокрема Бейонс і Ріанна, Мадонна, Аліша Кіс і Лайза Мінеллі. Серед них був і відомий співак Рікі Мартін, який заради такого випадку залишив своїх синів-близнят на піклування няні, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Лопес плакала в свій день народження (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути