вівторок, 22 квітня 2014 16:05

Джамала заспіває росіянам ще більше українських пісень

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Джамала зовсім скоро поїде у Росію на фестиваль "Lady in Jazz", про те, як зірка готувалася до цієї поїздки вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Це не просто концерт, це ще і фестиваль "Lady in Jazz", який був запланований за півроку. Про програму, я думала включити туди ще більше кримськотатарських пісень і українських в тому числі, тому що дуже важливо, щоб всі ті люди, які не підтримують політику Кремля в Москві побачили нас, що ми не фашисти, не бандери, а ми люди творчі і хороші", - говорить Джамала.

Зірка до останнього моменту не була впевнена, чи варто їй брати участь у фестивалі на території ворога.

"Я думала відмовитися від цього концерту в Москві, мене просто закидали листами мої шанувальники, що вони не згодні з тим, що їм говорять, показують і зрозуміла, що у мене є однодумці і тільки для них варто співати, жити і їхати до Москви", - сказала співачка.

Джамала розповіла, що ситуація в Криму дуже вплинула на її мати і вона вирішила на деякий час забрати її до себе.

"Коли вона зайшла я її навіть не впізнала, вона настільки постаріла за цей час. Я сказала, що ми збираємо валізи і їдемо на тиждень, щоб просто видихнути, тепер вона у мене, але переїжджати на завжди вона не збирається", - говорить зірка і додає, - Мені батько дзвонить і говорить: ти знаєш, якщо ти не напиши заяву вони тебе автоматично... Пардон, куди вони без моєї згоди можуть перевести в іншу країну, змінити громадянство, хоча, як вони зробили з Кримом, то вони просто безпринципні хами".

Зараз ви читаєте новину «Джамала заспіває росіянам ще більше українських пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути