Ексклюзиви
субота, 02 травня 2015 13:29

Дует DVOE зіграв перший сольний концерт у Києві

Автор: Прес-служба
 

Дует DVOE днями зіграв свій дебютний концерт в одному з клубів Києва. Ольга Діброва і Артем Угодников вразили яскравим шоу та шаленою самовіддачею. Не дивлячись на те що концерт почався із запізненням, всі хто дочекався, переконалися, що українська електронна музика розвивається в правильному напрямку.

Екс-учасники гурту Gorchitza Ольга Діброва та Артем Угодников у недавньому інтерв'ю розповіли, що хотіли, щоб на концерті у слухачів склалося враження, ніби на сцені виступає більше, ніж двоє людей.

"Ми граємо без ноутбуку. Багато артистів використовують ноутбоук і це немов як музика з телефону. У нас такого немає. Я б хотіла побажати багатьом артистам, щоб вони зіграли в такому форматі. Музика розвиває, ламає свідомість тому що тобі треба встигати співати, а я ще танцюю, грати на клавішах, на семплері, спілкуватися з публікою, викладатися артистично, це дуже круто. Важливо, щоб у гурті були гарні стосунки. ", - говорить співачка.

Читайте також"Ми патріоти своєї планети, треба мислити ширше" - дует DVOE

На концерті прозвучали вже відомі треки дуету та абсолютно новий матеріал, який не тільки змушував віддатися танцю всіх хто прийшов, а і вслухуватися в оригінальні тексти.

Якісний вокал та шалені танці Дібрової, талановита гра барабанщика Угодникова, пісні, які немов керують свідомістю і не дають стояти на місці, дійсно змусили глядачів не вірити очам і відчувати, що на сцені грає більше, ніж дует.

Нагадаємо, Ольга Діброва та Артем Угодников відомі своєю участю у проекті Gorchitza, коли гурт припинив своє існування, музиканти створили дует DVOE, який встиг відзначитися новим альбомом та побувати на розігріві у GusGus.

" У Gorchitza я просто співала, а зараз я працюю з семплером, з клавішами. Артем повністю грає на електронних барабанах. У нас пісні різні,танцювальні, вдумливі, особисті, швидкі", - каже Ольга Діброва.

"DVOE відрізняється дуже, тому що ми граємо іншу, ортодоксальну електронну музику, а Gorchitza був гурт, він був більший. Тепер нас двоє і нам подобається мінімалістичне звучання", - говорить Артем Угодников

Зараз ви читаєте новину «Дует DVOE зіграв перший сольний концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути