Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2016 16:33

Дует DVOE влаштували грандіозне світлове шоу на презентації альбому
9

Фото: Прес-служба

Дует DVOE представили альбом "SUITE" потужним музично-світловим шоу LIVE 360°.

В клубі Atlas відбулась концертна презентація нового альбому гурту DVOE "SUITE" – LIVE 360°. Команді вдалося реалізувати потужне музично-світлове шоу, під час якого сцену було розташовано в центрі глядацької зали. Глядачі були ближче до команди і могли спостерігати що відбувається під різним кутом.

"На душі спокійно і гарно.С почуттям радості зріють ідеї. Дякую всім, хто причетний до шоу. Далі - більше, вище, сильніше! На одній з пісень спрацювала пожежна сигналізація. Я задоволена.", - коментує Ольга Діброва, вокалістка дуету DVOE шоу LIVE 360°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володарка Grammy Joss Stone заспівала українську пісню разом з гуртом DVOE

В жовтні команда презентувала новий альбом "SUITE" - це відверті пісні Дібрової, з огранкою барабанів, музичного бачення, таланту Угоднікова й печаткою саундпродюсера Данила Маріна (The Erised, Detail), який вірно відчуває музичні тренди.

"SUITE" – це шість різнобарвних треків, шість станів в чотирьох стихіях. Це цілісний музичний твір, стилістику якого самі музиканти характеризують як сучасну електронну танцювальну музику з вкрапленнями 90-х - UK garage і breakbeat.

Зараз ви читаєте новину «Дует DVOE влаштували грандіозне світлове шоу на презентації альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути