Ексклюзиви
середа, 28 січня 2015 11:17

Дрю Беррімор засвітила новий колір волосся на обкладинці MORE
3

Фото: MORE

Актриса Дрю Беррімор показала новий колір волосся, зірка знялася для обкладинки журналу MORE і розповіла про те, що жінки можуть все, якщо захочуть і будуть багато працювати для цього.

"Природно, ви не можете робити все кожну секунду кожного дня. Це математично неможливо. Але я точно знаю, що жінки можуть робити все, що вони хочуть, особливо, якщо наполегливо працюють. Ви повинні заслужити це", - заявила актриса.

Як мати, продюсер і актриса, Дрю, безумовно знайома зі словосполученням "наполегливо працювати". Але вона зізнається, що була змушена піти на жертви заради сім'ї і відставити свою кінокар'єру на останній план і замінивши її індустрією краси.

"Тепер навіть у свій робочий день я можу прокидатися з дітьми, ходити на роботу, приходити назад додому, готувати вечерю і лягати спати. І це нормально! Це і є життя. Чудово, звичайно, коли ти у відрядженні, маса нових вражень, але при цьому ти місяцями не буваєш вдома. Прямо зараз - це не для мене. Я хочу бути хорошою мамою", - заявила зірка.

Нагадаємо, в листопаді Дрю Беррімор представила два нових аромати Cherished і Radiant, а в серпні вийшов її аромат під назвою Sultry.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор засвітила новий колір волосся на обкладинці MORE». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути