пʼятниця, 05 лютого 2016 15:35

Дрю Беррімор з вогнем на голові знялась для Harper's Bazaar
4

Фото: Harper's Bazaar

Актриса, кінорежисер, голова власної продюсерської компанії Flower Films і автор косметичної лінійки Flower, а ще турботлива мама і любляча дружина - Дрю Беррімор в буквальному сенсі запалила новий березневий номер Harper's Bazaar, з'явившись на його сторінках з палаючої головою, немов сірник.

Такий образ був обраний не випадково - саме внутрішній вогонь став темою її інтерв'ю:

"Вогонь - це стан розуму. Це енергія. Коли ви мотивовані, ви горите. Це означає, ви максимально зібрані і залучені в процес, як, наприклад, Лена Данем. Вона буквально палає. Як і Емі Шумер. Або Луї Сі Кей. Їх комедійний талант - одна з найбільш яскравих і сильних речей, що я бачила в житті".

На питання, чи відчуває актриса себе по-справжньому палаючою сьогодні, вона відповіла:

"Я не думаю, що зараз я по-справжньому горю, тобто максимально залучена в щось одне, просто тому що мені доводиться жонглювати відразу декількома такими "пожежами". Я пишу. Я захоплююся мистецтвом візажу. Захоплююся дизайном. Зайнята розширенням своєї косметичної лінійки Flower. Я думаю, що це величезна помилка - думати, що ви повинні палати протягом усього свого життя. ви не витримаєте. ви просто згорите. це втомлює, і, чесно кажучи, не дуже реалістично".

Дрю Беррімор, однак, не заперечує, що їй доводилося переживати цей стан:

"Тим не менш, були періоди, коли я по-справжньому горіла: це і зйомки в "Інопланетянині", "Співак на весіллі","Нецілований","Ангели Чарлі"... Це були часи, коли я дійсно горіла, що не думала ні про сон, ні про своє здоров'я. У мене не було ні особистого життя, ні дітей, які б могли навчити мене розставляти пріоритети".

Сьогодні в розкладі актриси далеко не тільки і не стільки зйомок:

"Всі мої дні діляться на два типи. Перший - день з дітьми. Він завжди проходить за незмінним планом: підйом, сніданок, ігри, сон, ігри, купання і сон. Так само, як у будь-якої мами, адже будь-яка з нас зайнята тим , щоб зробити життя своїх дітей цікавіше, насиченим, любити їх, годувати, дарувати їм ніжність і тепло, дуріти, просто бути поряд і звичайно, пити багато кави.

Другий тип зовсім схожий не попередній - це робочі дні, які я проводжу в лабораторії або в літаку по дорозі на важливу ділову зустріч. Я рідко змішую одне з іншим - намагаюся не призначати ніяких робочих зустрічей на дні, які проводжу з родиною. Напевно, це підсвідомо - так я більше часу можу присвятити виключно дітям".

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор з вогнем на голові знялась для Harper's Bazaar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути