четвер, 08 грудня 2011 15:40

Дружина Довгого вийшла з підпілля: взялася за дітей
13

Благодійний фонд Олеся Довгого та його дружини Катерини Горіної доставили сьогодні у кілька навчальних закладів Києва обладнання, необхідне в повсякденній роботі.

Зокрема, відділенню соціально-медичної реабілітації дітей Територіального центру соціального обслуговування був подарований комп'ютер, дошкільний навчальний заклад № 582 для дітей-інвалідів зі зниженим слухом отримав нові меблі. А дошкільному навчальному закладу № 501 для дітей з проблемами зору було передане медичне обладнання, що застосовується для лікування косоокості та інших очних захворювань. До сьогоднішнього дня тут використовувалося обладнання часів СРСР 1970-х років випуску.

"Обладнання, на якому ми займалися з дітьми до сьогоднішнього дня, є абсолютним ровесником нашого дитячого саду (йому 37 років). Такий "поважний" вік техніки безумовно позначається на якості медичних процедур і дітки не можуть отримати повноцінну допомогу. Нам неодноразово доводилося звертатися в безліч інстанцій, але у відповідь отримували тільки відписки. Така ситуація тривала роками. Адже цей апарат - єдина можливість для дітей, які страждають на косоокість, виправити зір і вже з першого класу відвідувати загальноосвітні шкільні установи", - розповіла завідувачка дитячого садка № 501 Євдокія Богатько.

Сам Довгий участі в церемонії передачі обладнання не приймав. Фонд представляла тільки його дружина Катерина.

Горіна подякувала співробітникам установ за те, що в непростих соціальних і економічних умовах вони продовжують працювати з дітьми, які потребують кваліфікованої допомоги.

Нагадаємо, Фонд Олеся Довгого і Катерини Горіної був заснований у квітні цього року. Діяльність Фонду в даний момент зосереджена в Дніпровському районі столиці - одному з найбільших у Києві, з населенням в 300 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Довгого вийшла з підпілля: взялася за дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути