середа, 16 листопада 2011 15:45

Дружина Червоненка ревнує його до iPad

Дружина Червоненка ревнує його до iPad

Екс-міністр транспорту Євген Червоненко вважає, що жінки не пробачають жадібності. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Не можу сказати, що моїй дружині грошей не вистачає. Безумовно їй хочеться ще чогось, але завжди це пошук якогось компромісу. Одне можу сказати, що жінки жадності не пробачають. Зараз із дружиною розходимось в одному. Колись вона багато їздила зі мною на гірських лижах, а тепер каже: "Я вже втомилась". А я третій в країні серед ветеранів і мені треба тренуватися. Взагалі вона багато пройшла зі мною. І коли ми заходимо навіть в найдорожче середовище, кажуть, ми дивимось гордо. Мені цього достатньо", - зізнається Червоненко.

Його дружина Маргарита займається гардеробом екс-політика.

"Мені це не настільки важливо. А вона каже: "Ти публічна людина. Маєш ходити гарно". А мені плювати, чи на мені Вrioni. Я ходжу в на порядок нижчих марках. А до цього півжиття проходив в бюджетних костюмах за $100. Порахував, що мені вигідніше змінювати їх щодня чи щотижня. Тут мені особливо подобаються "сільські бідняки". Не буду називати одного соратника, який завжди одягав поношений, із чужого плеча, костюм. А на планірках виставляв так, щоб всі бачили, що він носить Вrioni. Ну, блін, ну будь ти самим собою. Кого ти хочеш здивувати?", - дивується Червоненко.

За його словами, в офісі прибрав всі панти, типу комп'ютера.

"Мені дуже подобається, що в будь-якого баклана, який знає тільки дві кнопки, стоїть комп'ютер. Питаю: "Ти їм сильно користуєшся? Ти що програмер?". Я маю iPad, де є всі новини, пошта, замітки. Через нього скандали вдома. Дружина заявляє: "Ти що вже з ним лягаєш? Ану припини. Тут ще я молода", - жартує гонщик.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Червоненка ревнує його до iPad». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути