Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 15:27

Донька Валерії здивувала сережкою в носі

Автор: Соціальні мережі
 

Дочка Валерії Ганна Шульгіна здивувала новим іміджем, дівчина пофарбувала кінчики волосся в рожевий колір, а в її носі з'явилася велика сережка.

"Хто зі мною спілкується в #periscope, той давно вже бачив мої зміни.Я їм показувала якою мене яскравою зробив салон .Ніколи не думала, що буду фарбувати волосся у фіолетовий і рожевий, але виявилося, що мені це дуже подобається! Дівчата, ви Pro своєї справи! Тепер я маленький пегас!", - підписала знімок, на якому видно всі її зміни Анна Шульгіна.

Шанувальники неоднозначно відгукнулися про зміни в іміджі співачки.

"Ань, ти звичайно вибач за вираз, але ти що бик? Навіщо в ніс? Ти й без цього виглядала шикарно))"

"У ніс то навіщо !!! А так круто", - коментують підписники.

Нагадаємо, раніше Ганна Шульгіна відповіла всім, хто піддав критиці її відверту фотосесію для чоловічого глянцю. Анна не витримала і вирішила дати відповідь тим, кому не припала до смаку її оголеність у журналі. Зробити це Шульгіна вирішила традиційно за допомогою соцмереж.

"Дорогі підписники! Прошу заспокоїтися з деякими питаннями. Наприклад: 1) дозволила мені мама знятися в журналі" Maxim "? 2) як вона це допустила? 3) чому ви така погана, адже мама ваша ангел? І тд і тп! Прошу звернути вашу УВАГУ на те, що 1) мені 22 роки! 2) Я працюю і перебуваю поза залежністю від мами зі студентських часів! 3) Я абсолютно інша людина, ми не сіамські близнюки. Якщо моя мама ідеальна, то я ні! І це мені, повірте, теж подобається", - емоційно написала Ганна в Інстаграм.

Пізніше дівчина і зовсім стала агітувати своїх фоловерів відписуватись від неї, якщо у них є якісь претензії чи невдоволення на її адресу: "Отже! Коротко і ясно! Маєте іншу думку? У вас до мене претензії? Ви підписані на мене, щоб подивитися "залаштункове" життя Йосипа та Валерії? Я вас ПОЗДОРОВЛЯЮ! Ви можете відписуватись! Мені потрібні тільки МОЇ люди, які будуть сприймати мене доброю, жорсткою, смішною і поривчастою. Я не хочу грати іншу людину і не буду підлаштовуватися під незадоволених. Не подобається - до побачення! ЦІКАВО ??? ДАВАЙТЕ пройдемо цей шлях РАЗОМ! ... З любов'ю до решти, АШ ". До речі, відзначимо, що раніше Ганна славилася різким вибуховим характером, тому те, що вона настільки емоційно відреагувала на критику на її адресу зовсім не стало здивуванням для її шанувальників.

Читайте також: Дочка Валерії оголилася в Maxim

Обкладинку глянцевого видання Maxim прикрасила дочка співачки Валерії Ганна Шульгіна. Фотосесія Ганни вийшла скромною, в порівнянні з тими фото, які традиційно публікуються в журналі. Всі інтимні місця співачки прикриті спідньою білизною, та й пози можна назвати досить стриманими.

"Відразу вам скажу, що Валерія і брати Ганни були проти цієї фотосесії", - розповів вітчим Анни Йосип Пригожин.

Зараз ви читаєте новину «Донька Валерії здивувала сережкою в носі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути