Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2012 09:30

Донька Кінаха мріє стати співачкою

Донька Кінаха мріє стати співачкою
12-річна Софія займається вокалом та англійською Фото: segodnya.ua

Донька нардепа Анатолія Кінаха 12-річна Софія додатково вивчає англійську мову і займається вокалом.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла мама дівчинки Марина Кінах.

"Софійка займається англійською і вокалом. На інші заняття у нас просто не вистачає часу. В неї заняття в школі починаються о 8.30 і закінчуються о 16.05. після уроків вона йде на вокал чи сольфеджіо. Щодня повертається додому після 19-ої. А на вихідних ходить на додаткові заняття з англійської мови", - сказала вона.

"Влітку під час відпочинку в Криму познайомилися із чудовою вчителькою англійської мови. Вона грає на всіх музичних інструментах і навчає англійської за допомогою музики. Щоб уроки були ефективнішими, порадила купити нам гітару. Із Софійкою вона займалася тричі на тиждень. За цей час донька вивчила весь репертуар гурту "Бітлз", кілька пісень "Діп пепл", "Пінк флойд" і пісню із кінофільму "Титанік". Коли в Крим приїхав тато, Софійка влаштувала справжній концерт. Вона виконувала всі вивчені пісні, а вчителька компонувала їй на гітарі. Коли у вересні донька пішла до школи, вчителька англійської їй сказала: "В тебе за літо вимова стала ідеальною". Тепер не дочекаємося літа, щоб знову поїхати в Крим до нашої вчительки", - додала Марина Кінах.

Нагадаємо, що раніше Софія Кінах мріяла стати балериною або кухарем. Тепер вона мріє стати співачкою.

"Балериною Софійка стати не може через високий зріст. Дуже через це переживає, та я їй кажу: "Нічого страшного. У співачки Анни Герман був зріст 180 сантиметрів, та це не завадило їй прославитися на весь світ", - розповіла мама дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марина Кінах хоче зробити собі невеличку пластику

"Сольфеджіо у Софійки викладає вчителька, яка вчила мене і моїх старших доньок. Їй вже 80 років, та вона навчає краще за багатьох молодих вчительок", - додала Марина Кінах.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кінаха мріє стати співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути