вівторок, 07 квітня 2015 17:49

Донька Брюса Вілліса у сльозах розповіла, як її ображали через зовнішність
18

Донька Брюса Вілліса та Демі Мур Румер на шоу Dancing With The Stars розповіла, які образи на свою адресу чула через зовнішність.

У залі були присутні її мати Демі Мур та сестра Талула. Акторка не змогла стримати сліз, коли донька розповіла про те як страждала.

"Люди говорили, що я виглядаю як чоловік і обзивали мене, говорили, що у мне все в нормі крім обличчя, чи, що у мене голова, як картопля, кепкували з зовнішності, - горить Румер.

"Моя мати одна з найкрасивіших жінок, яких я коли-небудь зустрічала і мене завжди з нею порівнювали і говорили, що я схожа більше на свого м'язистого батька, ніж на маму. Роками я думала про пластичну операцію, думала, що якщо змінюсь або схудну, все стане добре, але це не вихід", - говорить дівчина.

Румер також згадала, як їй допомогла сестра Талула, яка сама боролась з неприємностями у житті.

"Я дуже змінилась у кращий бік, - говорить Румер, - моя сестра Талула була у рехабі і вона мене надихала тому що не ховалась від неприємностей. Вона дивилась на них прямо, вона говорила: це мої недоліки і я впораюсь. Я залишаюсь тим ким є і все-одно неймовірна, тому не має значення те, що кажуть. Я зрозуміла, що можу думати так же і маю перестати слухати образи".

Тепер Румер бере участь у шоу Dancing With The Stars і це, за її словами, надає їй впевненості в собі

"Я ніколи не почувалася ще більш прекрасною, ніж, коли танцювала минулого понеділка", - сказала Румер.

Зараз ви читаєте новину «Донька Брюса Вілліса у сльозах розповіла, як її ображали через зовнішність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути