Ексклюзиви
субота, 21 травня 2016 12:29

Дмитро Дікусар після розлучення з Оленою Шоптенко збирається поїхати до Америки

Дмитро Дікусар після розлучення з Оленою Шоптенко збирається поїхати до Америки
svitske.1plus1.ua

Танцівник Дмитро Дікусар прокоментував своєї розлучення з Оленю Шоптенко і розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, що збирається поїхати до США.

"Напевно пропала радість у стосунках і все перетворилось рутину. Це наше обопільне бажання, я, як чоловік думаю, якщо жінка не щаслива з тобою, ти не можеш її забезпечити щастям, дай можливість комусь іншому зробити її щасливою. Вона була нещаслива зі мною, тому ми вирішили розстатися", - говорить Дікусар.

Хореограф запевнив, що не претендував на нерухомість, коли роз'їхався з дружиною.

"Ніяких притензій, Боже збав, у мене ні до чого, ні до квартири немає, всі живуть. Я орендував квартиру в іншому місці, планую по-працювати в Україні якийсь час, поїхати до США по-працювати", - говорить Дікусар.

Дмитро Дікусар прокоментував, чому мало спілкувався з Іриною Білик.

"Перший рік потрібен, щоб пробачити один одному, потім 3-4 роки майже не був в Україні, це, напевно, головна причина, чому ми не спілкувались з Іриною Білик, мені не забороняв ніхто з Іриною Білик спілкуватися, це абсурдно", - каже танцівник.

Нещодавно хореограф відкрив власну студію танцю.

"Я завжди знав, якщо відкривати студію, як я мріяв собі, це має бути студія не такого типу, як я тренувався: без душу, де холодно взимку, якщо треба студя, то вона має бути, розкішна, гарна. Це гарний вид спорту і він має бути тільки в гарному залі, і нарешті відкрив студію", - говорить Дмитро Дікусар.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Дікусар після розлучення з Оленою Шоптенко збирається поїхати до Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути