Ексклюзиви
пʼятниця, 18 листопада 2016 13:30

Дизайнерка відмовилась одягати Меланію Трамп

Дизайнерка відмовилась одягати Меланію Трамп
Reuters

Дизайнер Софі Тіллет заявила, що відмовляється співпрацювати з Меланією Трамп, нової першою леді США. Своїх колег-дизайнерів Тіллет закликала зробити те ж саме.

У четвер Софі опублікувала в своєму Twitter-акаунті відкритого листа, в якому пояснила таку радикальну позицію.

"Бренд Sophie Theallet виступає проти будь-яких форм дискримінації та забобонів. Наші дефіле і рекламні кампанії завжди були вираженням різноманітності і відображенням світу, в якому ми живемо", - написала дизайнер і додала:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня модель Меланія Трамп стала першою леді США - найцікавіші факти

"Як людина, яка прагне до різноманітності і особистої свободи, а також поважає будь-який стиль життя, я не хочу брати участь у створенні одягу для майбутньої першої леді США або будь-яким чином асоціюватися з нею. Расизм, сексизм і ксенофобія, які просував її чоловік у своїй президентській кампанії, не сумісні з тими цінностями, з якими ми живемо. Я закликаю своїх колег-дизайнерів зробити те ж саме ".

У листі Софі також пояснила, що хоч вона і розуміє, що не варто змішувати політику і творчість, по-іншому вона в даній ситуації вчинити не може:

"Я добре розумію, що нерозумно втручатися в політику. Але у мене сімейна компанія, і мова тут йде не тільки про гроші. Ми цінуємо нашу творчу свободу і прагнемо до гуманності, свідомості і етичності".

У своєму посланні Тіллет також підкреслила, що раніше Америка для неї була країною можливостей, де можна реалізувати свій потенціал. Дизайнеру доводилося одягати Мішель Обаму, і Софі запевнила, що для неї це було великою честю.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерка відмовилась одягати Меланію Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути