Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2015 11:02

"Дівчина без комплексів" знялась у самих трусах для календаря Pirelli
7

Фото: Annie Leibovitz/Pirelli

Стали відомі перші кадри календаря Pirelli на 2016 рік. На знімках можна побачити актрису Емі Шумер, спортсменку Серену Вільямс, модель Наталію Водянову, співачку Патті Сміт, журналістку Таві Гевінсон, китайську актрису і патрона Управління верховного комісара ООН у справах біженців в Китаї Яо Чень і філантропа Агнес Ганд разом з Саді Рейн Хоуп-Ганді.

Автором фотосесій виступила Енні Лейбовіц. Концепція календаря 2016 року істотно відрізняється від попередніх версій. На цей раз замість бездоганних оголених моделей на сторінках календаря буду зображені відомі дівчата і жінки, які зуміли голосно заявити про себе.

"Я почала роздумувати про ті ролі, які відіграють жінки в сучасному світі. Про жінок, які чогось досягли. Я хотіла зробити класичний набір портретів. Я вирішила, що жінки повинні виглядати сильними, але залишатися природними. Для цього я вдалася до нескладної зйомки в студії. Цей календар абсолютно відрізняється від інших. Він повністю інший. Знімки повинні були вийти простими і не претензійними", - розповідає фотограф Енні Лейбовіц про новий календар Pirelli.

Відомо, що на сторінках календаря також з'являться почесний президент Музею сучасного мистецтва в Нью-Йорку Агнес Ганд, кінопродюсер Кетлін Кеннеді, художниця Йоко Оно та інші.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчина без комплексів" знялась у самих трусах для календаря Pirelli». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути