Ексклюзиви
субота, 31 січня 2015 19:37

"Дівчата втрачали свідомість на сцені" -Діана Гаркуша про боротьбу на конкурсі "Міс Всесвіт"

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Діана Гаркуша друга "Віце-Міс Всесвіт" розповіла "Світському життю", як красуням непросто прийшлося на конкурсі.

"Дівчата спали максимум 4 години на день, деякі навіть не витримували, деяких на візках увозили у лікарню. Деякі дівчата просто втрачали свідомість на сцені. Нас жартома називали армія краси, 88 солдатів краси", - говорить Діана Гаркуша.

Дівчина зізнається, що рада підтримці своїх земляків.

"Головне перемогти не в конкурсі, а в житті. Авжеж, я дуже задоволена своїм результатом, тому що я зробила те що змогла і навіть більше. Мене радує те, що мене підтримують наші люди, мене у соціальних мережах підтримують дорослі, звичайній люди, діти, наші солдати теж мене підтримують", - говорить Діана Гаркуша друга "Віце-Міс Всесвіт".

Про те що вона представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" Діана Гаркуша дізналась за місяць до цього.

"Цей місяць був дуже важким тому що ми мали заповнити всю документацію, злітати у Нью-Йорк на офіційну фотосесію, зустрітися для роботи з хореографом, акторське мистецтво, у мене в університеті була сесія, зараз я приїхала і у мене буде практика у прокуратурі. Треба виконувати свої задачі адже я звичайна студентка, це в Америці я була друга віце-міс, а прийду до прокуратури, як звичайна студентка", - говорить дівчина.

Діана Гаркуша заперечує те, що робила пластику перед конкурсом "Міс-Всесвіт".

"Я народилась такою якою є і вдячна Богу, що у мене було одне з кращих тіл на конкурсі "Міс Всесвіт", - сказала Діана Каті Осадчій.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчата втрачали свідомість на сцені" -Діана Гаркуша про боротьбу на конкурсі "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути