понеділок, 22 грудня 2014 12:52

Діти Кіркорова вивчають англійську та займаються хореографією

Автор: starslife.ru
 

Діти Філіпа Кіркорова: трирічна донька Алла-Вікторія і його дворічний син Мартін ж вивчають англійську мову, займаються вокалом і хореографією, а також малюють. Репетитори приходять до них кожен день і іноді навіть залишаються на обід. Зараз талановиті діти готують сюрприз татові до Нового року - невеликий виступ (уривок з казки). Займається з ними викладач з акторського мистецтва, повідомила виданню Стархіт домробітниця Філіпа Люся.

Люся похвалилася, що, незважаючи на настільки ніжний вік, Алла-Вікторія і Мартін уже їдять самостійно, без сторонньої допомоги. Причому син співака їсть все, що перед ним поставлять, а ось дочка, як справжня дівчинка, може і повередувати, якщо страва не буде красиво чи цікаво оформлена. Крім інших занять діти Кіркорова щотижня плавають у басейні, куди їх відвозить тітка Філіпа Марі.

Не так давно артист з розмахом відсвяткував триріччя дочки. Приміщення ресторану було прикрашено білим і ніжно рожевим повітряним шифоном, а територія для дітей встелена кортовим покриттям, що імітує галявину. На день народження прийшли багато зікових гостей та родичей.

Нагадаємо, що новина про народження дочки Філіп озвучив на церемонії нагородження "Золотий Грамофон". Тоді ж журналісти і довідалися, що Кіркоров звернувся до послуг сурогатної матері, а щоб донька не росла в самоті, через півроку у нього з'явився син.

Зараз ви читаєте новину «Діти Кіркорова вивчають англійську та займаються хореографією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути