Ексклюзиви
субота, 04 липня 2015 05:30

Денис Повалій прокоментував власне весілля

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Син Співачки Таїсії Повалій досі звикає до обручки, про це він розповві у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я звикаю до обручки, не можу вирішити на якому пальці носити. Ми так підлаштували наше весілля, щоб мама могла бути і батько. Для мене було найважливіше, щоб і батько і мати були разом", - говорить син Таїсії Повалій.

Денис Повалій наголошує, що завжди любитиме матір, не дивлячись ні на що.

"Я її просто люблю. як маму. У мене не має жодної думки, що я як син маю якимось чином їй щось казати, тому що вона як мінімум старша за мене у два рази. Для мене мама була завжди розділена і років двадцять тому, вона моя улюблена співачка Таїсія Повалій, коли вона входила у російський шоу-бізнес, почала заробляти гроші, тому для мене музика і заробляння грошей розділялися, - говорить Денис Повалій, - ми вирішили, поки вона заробляє гроші, а я співаю їй пісень, які вона колись виконувала, коли її ніхто не знав і вона співала джаз. Можливо вона б співала на джазовому фестивалі тут, на цій сцені, якщо б все було б добре, тому що вона афігена співачка, але так вийшло, російський шоу-бізнес. Мама молодець у мене - не дивлячись ні на що люблю її. Я їй довіряю, ніхто не знає кого завтра об'являть головним злодієм планети, тому вона все одно залишиться моєю улюбленою співачкою і улюбленою співачкою багатьох, тому всім хочу побажати миру".

Зараз ви читаєте новину «Денис Повалій прокоментував власне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути