Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2014 17:35

Деніел Редкліфф зізнався, що крутить романи лише з акторками

Автор: peoples.ru
 

Актор Деніел Редкліфф зустрічається тільки з актрисами, про це він сказав в свіжому інтерв'ю британській газеті The Mirror.

"Уявіть. Ти знімаєшся у фільмі, ти актор, а твоя дівчина не актриса. І ти кажеш їй:" Отже, мене не буде чотири місяці, і весь цей час ми не побачимося". Все це скінчиться погано. Якась дівчина може відповісти: "Так чому ти просто не відмовишся від цієї роботи?" А ось актриса тебе зрозуміє", - сказав зірка.

Редкліфф розповів і про свою 29-річню наречену Ерін Дарк, з якою познайомився в минулому році на зйомках драми "Убий своїх коханих":

"Ми відразу зійшлися. Це один з тих випадків, коли ти думаєш:"О, мені реально подобається ця людина". Між вами з'являється зв'язок, ви можете легко спілкуватися", - каже Редкліфф.

За словами Деніела, він не хоче, щоб його зірковий статус якось впливав на його відносини з дівчатами. Актор вважає, що кар'єра Ерін пішла в гору завдяки її таланту, а не її зв'язку зі знаменитістю:

"Вона актриса, і я знав, що як тільки вона стане успішною, люди говоритимуть:"Ну, це через її роман з ним". Люди швидко роблять подібні висновки, а я хотів переконатися, що її це ніяк не торкнеться. Я знаю, як багато вона працювала, щоб стати тією, ким стала", - сказав зірка.

Саме з цієї причини Редкліфф не робив селфі  з коханою і не викладає деталі їхнього особистого життя в Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф зізнався, що крутить романи лише з акторками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути