пʼятниця, 21 жовтня 2016 12:33

Даша Астаф'єва топлес поласувала буріто
4

Фото: bestin.ua

Співачка Даша Астаф'єва знялась у черговій відвертій фотосесії. Зірка позувала для онлайн-журналу bestinua, якому дала відверте інтерв'ю стосовно творчості та схуднення.

"Скільки років я на сцені, стільки років я боролася із зайвою вагою. Але в якийсь момент я зрозуміла, що все це безглуздо, схоже на нескінченну боротьбу з собою. Я припинила піддаватися цій загальній істерії за підрахунком калорій, занять в залі до семи потів і просто полюбила себе такою, яка я є. Замість катувань у спортзалі тепер я віддаю перевагу більш приємні ритуали для тіла. Наприклад, лазні і масажі. Проте я правильно харчуюся, веду здоровий спосіб життя, приділяю час догляду за собою", - говорить Астаф'єва.

"Щодо сольної творчості. Мені завжди подобалися експерименти з музикою. Соло - це те, що не вийде зробити в групі в силу її формату, а мені хочеться розширити рамки своєї особистості, говорити зі сцени про правильні пріоритети і вічних життєвих цінностях, про життя в гармонії, про своє місце в цьому світі, про шляхи до себе самої...дуже дякую", - розповіла зірка.

Читайте також: Даша Астаф'єва без трусів знялась біля вікна

Нагадаємо, раніше зірка побувала на дні народженні учасниці гурту "НеАнгели" Слави. Даша прибула на свято у компанії свого бойфренда, якого вперше показала своїм фанатам на своїй сторінці у соціальній мережі.

Зірка запостила фото, на якому позує с нареченим, а поряд Слава зі своїм чоловіком Едгаром. Таким же знімком поділилась і учасниця гурту "НеАнгели".

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва топлес поласувала буріто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути