четвер, 28 квітня 2016 20:07

Дана Борисова розлучається і під вінець більш не піде

Телеведуча Дана Борисова подала на розлучення. Блондинка вирішила розірвати шлюб з бізнесменом Андрієм Трощенком. Про це вона повідомила на власній сторінці в Інстаграм.

"Все хороше рано чи пізно закінчується. Вчора в односторонньому порядку подала на розлучення. Колишній чоловік через ЗАГС розлучатися не захотів, бо був зайнятий. Привітайте мене з закінченням першого і єдиного в моєму житті шлюбу" - заявила Борисова.

Автор: Інстаграм
 

Телеведуча зізналася, з чоловіком розійшлася на початку березня. Втім у той час знаменитість публікувала знімок у весільній сукні і бажала сама собі бути щасливою усе життя.

Користувачі мережі підтримали Борисову. Зауважили, що Андрій Трощенко – не її доля.

"Справжній чоловік оцінить і буде здувати з вас порошинки. Коли закриваються одні двері, відкриваються інші. Все найкраще ще попереду. Головне, винести безцінний досвід" - пишуть шанувальники.

"Подати на розлучення не означає розлучитися. Чоловік має право три місяці для примирення. Потім може не з'являтися до суду. Засідання будуть переноситися. В цілому розлучення відбудеться через пів року" – додають інші.

Читайте також: Дана Борисова худнула до непритомності

Нагадаємо, Дана Борисова вийшла заміж 10 місяців тому. Протягом всього часу Дана довго публікувала світлини з весілля у соцмережі. Тішилась, що щаслива з бізнесменом. Втім, річницю весілля їм не вдалося відсвяткувати.

Зараз ви читаєте новину «Дана Борисова розлучається і під вінець більш не піде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути