Ексклюзиви
субота, 24 вересня 2016 12:52

Чоловік Ані Лорак розповів про нерухомість у Москві

Чоловік Ані Лорак розповів про нерухомість у Москві

Чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу має бізнес в Києві та Москві, а також планує купити нерухомість у Іспанії, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Квартиру купили, машину, є водії, охорона, менеджмент, я відкрив свою компанію. Я вважаю це неправильне питання, ми не уходили з України, навіщо повертатися? Ми тут живемо! Багато людей мають різні домівки. У нас є будинок у Туреччині, Україні, Москві, хочу купувати дім у Іспанії. Дуже вигідна ситуація, хочу влітку проводити там час з донько, тому що мені подобається клімат", - говорить Мурат.

У родині співачки не обговорюються питання політики.

Читайте також: Ані Лорак та Віра Брежнєва виступили на весіллі російського мільярдера

"Ми намагаємося не спілкуватися щодо політики Туреччини чи України, ми просто бажаємо людям і в Туреччині, і в Україні миру, тому що війна нікому не потрібна, це неправильно", - каже бізнесмен.

Нагадаємо, співачка Ані Лорак приховувала від сторонніх очей свою єдину дочку Софію. Але з настанням 5 років малятка, вона вирішила показати її шанувальникам і навіть погодилася взяти участь у фотосесії. Перша фотозйомка Кароліни і Софії відбулася для журналу Ок !.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ані Лорак розповів про нерухомість у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути