субота, 23 травня 2015 12:55

"Це все генетика" - Кончіта Вурст про тонку талію

Автор: Reuters
 

Переможниця минулорічного Євробачення Кончіта Вурст зізналась у передачі "Світське життя", як їй вдалося зберегти таку гарна талію.

"Я не роблю нічого спеціально, їм що хочу, не тренуюся у спортзалі, мені дуже пощастило з генетикою. Я розумію, що це звучить не так цікаво, але це правда", - говорить Кончіта Вурст.

Не дивлячись на славу, співачка досі не заспокоюється через упереджене ставлення суспільства.

"Самотужки я не здатна змінити світ. я просто залишаюсь собою, говорю те що думаю і в те що вірю. Якщо це надихне хоч одну людину, для мене це неймовірні відчуття. У мене ще великий шлях попереду, ми ще не досягли рівності для всіх людей, я вірю у світ,в якому не важитимуть ні сексуальна орієнтація, колір шкіри, релігійні нюанси, житимемо у цивілізованному суспільсті. Поважають один одного".

Нагадаємо, співак Едуард Романюта цього року прдеставляж Молодову на конкурсі пісні Євробачення.

"Я намагався тричі, робив все можливе і цього року я теж хотів брати участь від України, але Україна відмовилась від участі, а так як Молдова близька нам країна - майже братська для нас, ми вирішили спробувати свою удачу там і все вийшло так як ми того хотіли і я дуже вдячний Молдові за те що вона побудувала міст, яка каже слоган Євробачення: будувати мости. Я дуже вдячний, що вони дали шанс почути Україну на конкурсі", - говорить Едуард Романюта.

Нагадаємо, Україна через складну політичну ситуацію відмовилась брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення 2015". Едуард Романюта за результатами першого пів-фіналу не дійшов до фіналу. За підсумками голосування глядачів, у фінал пройшли Вірменія, Албанія, Румунія, Росія, Угорщина, Греція, Естонія, Грузія, Сербія та Бельгія.

23 травня відбудеться фінал, у якому визначиться переможець Міжнародного конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «"Це все генетика" - Кончіта Вурст про тонку талію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути