Ексклюзиви
середа, 02 вересня 2015 12:31

Бумбокс і Pianoбой зняли кліп на пісню Джона Леннона
12

Фото: Дмитро Шитко

Режисер Денис Захаров та оператор Юрій Дунай зняли кліп за участі лідерів гуртів Бумбокс та Pianoбой Андрія Хливнюка та Дмитра Шурова. Кліп на кавер-версію пісни Джона Леннона "Imagine", яку музиканти записали в рамках всесвітньої кампанії ‪#‎IMAGINE‬ від ЮНІСЕФ на підтримку рівних прав для всіх дітей.

"Відбулася непересічна зйомка у місті Києві на пісню, як не дивно, але на наше щастя, Джона Леннона "Imagine", яку нас попросив записати, тобто зробити свою версію, всесвітній фонд ЮНІСЕФ. А зйомка відбулася дуже класна. На білому фоні ми відзняли процес виконання пісні з білим фортепіано Дмитра… Також ми зняли струнну групу… Це було швидко, класно, фантастично і пречудово", - говорить Андрій Хливнюк. 

 "Imagine" - це пісня про ідеальне баченні світу. Одна з найсвітліших пісень в історії рок-музики. Тому ми дістали з музичного морозильника біле піаніно з обкладинки альбому Pianoбой "Прості речі". Ми зняли на білому тлі з м'яким білим світлом біле піаніно і світлих людей. І мене з Андрієм Хливнюком, з яким мені завжди працюється так легко, що є відчуття, що я на відпочинку. Але сам кліп - це не головне. Головне - всесвітнякампанія дитячого фонду ЮНІСЕФ (ООН) #IMAGINE в цілому. Головне - привернути увагу людей до цього проекту по захисту рівних прав дітей у всьому світі. Сподіваюся, пісня "Imagine" у нашому виконанні і кліп просто допоможуть у цьому", - розповів Дмитро Шуров.

Зараз ви читаєте новину «Бумбокс і Pianoбой зняли кліп на пісню Джона Леннона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути