Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 11:50

Бенедикт Камбербетч вибачився за расистське інтерв'ю

Автор: Reuters
 

Актор Бенедикт Камбербетч днями потрапив у вельми неприємну ситуацію. Після церемонії вручення премії Гільдії кіноакторів, зірка "Гри в імітацію" став гостем ток-шоу Тевіса Смайлі. Ведучий взяв інтерв'ю та 38-річного Бенедикта, проте одна з відповідей актора викликала вельми неоднозначну реакцію публіки.

Смайлі поцікавився, чи вважає Бенедикт заслуженим успіх своїх британських колег Чиветел Еджіофор і Девіда Ойєлоуо. Відзначимо, що обидва актори - афроамериканці. На що Бенедикт відповів:

"Я думаю, кольоровим людям дійсно важко домогтися визнання у Великобританії. Багато моїх друзів мають більше можливостей тут, в США, ніж у Великобританії. Ми повинні це змінити ".

Вживання Камбербетчем терміна "кольорові люди" дуже зачепило його темношкірих шанувальників. Через кілька годин актор приніс вибачення за свої слова.

"Я спустошений тим, що викликав образу у шанувальників, використовуючи застарілу термінологію. Я приношу всім свої щирі вибачення. Моїй дурості немає ніяких виправдань. Я знаю, що заподіяв шкоду багатьом людям. Я можу тільки сподіватися, що цей інцидент стане гарним нагадуванням, що потрібно використовувати правильні слова, які будуть нешкідливими. Найбільш образливим для мене є те, що я допустив помилку в промові про расове рівноправ'я", - сказав у своїй заяві Бенедикт.

Зараз ви читаєте новину «Бенедикт Камбербетч вибачився за расистське інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути