середа, 30 березня 2016 23:01

Батьки Злати Оґнєвіч приголомшили своїм приїздом із Криму
7

Фото: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч

Мати з батьком української співачки Злати Огнєвіч несподівано приїхали з Криму. Свій візит тримали у секреті. Здивувати і потішити доньку вирішили на сцені Львівської опери, де вона давала сольний концерт в рамках туру "Запали вогонь".

"Це для мене був великий сюрприз. Як виявилося про їхній приїзд знала лише моя сестра Юля. Вона до останнього моменту мовчала. Приїзд батьків для мене найбільший подарунок. Ми ж до цього часу лише по скайпу бачились і спілкувались" – розповіла Злата Огнєвіч.

Мати артистки Галини Березіна і батько Леонід Бордюга вийшли на сцену із квітами після виконання пісні "Два кольори". Злата не очікувала побачити таких шанувальників на львівській сцені.

"Дістатися з Криму не так просто в нинішній час. Неймовірно приємно, що мої батьки приїхали з Судака аж до Львова. Ще й прилетіли шанувальники з Нідерландів аби потрапити на мій концерт" - коментує Злата Оґнєвіч.

Нагадаємо, в турі співачки "Запали вогонь" 14 міст України, на даний момент вже пройшли концерти в Києві, Львові та Трускавці. Попереду Злату Оґнєвіч чекають у містах Кривий Ріг, Миколаїв, Сміла, Херсон, Олександрія, Чернігів, Дніпропетровськ, Суми, Полтава, Кременчук, Чернівці.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Злати Оґнєвіч приголомшили своїм приїздом із Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути