Ексклюзиви
вівторок, 21 квітня 2015 18:57

Басков подарував Волочковій розкішний білий рояль

Автор: Соціальні мережі
 

Співак Микола Басков подарував своїй подрузі балерині білий рояль у зв'язку з її переїздом в новий будинок, про це Волочокова сама розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Сьогодні такий прекрасний день.Зранку був сніг, а зараз світить сонечко. Сподіваюся, що весна прийде. А у мене на серці вже світло.Завтра відбудеться мій грандіозний переїзд в мій дом.Перший подарунок у цей особняк- від улюбленого Миколи Баскова- його особистий білий рояль !!!? Він вже там. Яка ж я щаслива)))! і вам бажаю щастя !? Миколка, спасибі !!! ", - написала на своїй сторінці в соціальній мережі Анастасія Волочкова.

Нагадаємо, балерина закінчила ремонт у свому величезному будинку, про це вона повідомила на свій сторінці в соціальній мережі.

"Ну, здається, переїжджати пора ..", - підписала фото, на якому позує на сходах нового будинку Анастасія Волочкова

Про те, як робила ремонт, танцівниця активно ділилася зі своїм шанувальниками.

"Про ремонт я знаю тепер ВСЕ! Крім ремонту, в будинку важлива прибирання та Клінінг .. І це допомогли мені здійснити неймовірні друзі ! 10 осіб працюють від них в моєму будинку 850 метрів !? Захоплення і уважуха!", - Підписала фото , на якому позує разом з робітниками балерина.

Новина про те, що Анастасія Волочкова стала власницею величезного будинку з'явилася кілька місяців тому, тоді балерина обурилася, тим що в неї відібрали право самій розкривати подробиці свого життя і повідомити про покупку, тоді коли вона захоче.

Зараз ви читаєте новину «Басков подарував Волочковій розкішний білий рояль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути