Ексклюзиви
четвер, 20 жовтня 2016 15:43

Антон Лірник розповів, що спільного між політикою і ковбасою

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Уже в понеділок, 24 жовтня, о 21:00 в ефірі каналу "1+1" стартує політична комедія "Кандидат". Напередодні прем'єри шоумен, актор Антон Лірник, який виконав головну роль в серіалі, в студії "Сніданку з 1+1" розповів про свого персонажа і розкрив секрети закулісся.

"Олексій Олексійович Калач - кандидат в мери невеликого міста. Він дуже простий, наївний і неймовірно добрий. Його легко обдурити. Але тільки один раз, - розповідає Антон. - Перед зйомками я спеціально не дивився виступи політиків, не аналізував, як вони себе поводять, як розмовляють. Тому що мій герой повинен бути абсолютно чужим у політиці, зовсім в ній не розбиратися".

Зазначимо, в серіалі "Кандидат" через призму гумору буде показана "кухня" політичних технологій - як знаючі люди маніпулюють громадською свідомістю.

Читайте також: Антон Лірник та Юрій Горбунов поборються за місце мера у серіалі "Кандидат"

Після ефіру Антон Лірник розповів, що ж спільного може бути між політикою та ковбасою.

Автор: Прес-служба
 

"Кажуть, той, хто любить хорошу ковбасу і хорошу політику, не повинен бачити, як робиться і те, і інше. Олексій Олексійович Калач сказав би, що хороший політик, як і хороша ковбаса, повинен бути без добавок, з натуральних інгредієнтів, бути "смачним і корисним", - каже Лірник. - Кандидат, якого я граю в серіалі, відмінно знає, як робиться ковбаса, але абсолютно не розбирається в політиці. Мені здається, він щоночі засинає з думкою: "Навіщо я в це все вплутався, краще б я просто займався виробництвом ковбаси".

Нагадаємо, виробництвом 16-серійної комедії "Кандидат" займався "1+1 Продакшн". За сюжетом, діючий мер міста розуміє, що на найближчих виборах йому не вистачить голосів для перемоги. Він вирішує взяти технічного кандидата, який би надалі відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір падає на директора ковбасного заводу Олексія Калача, який через свою дружину опинився на межі банкрутства. Довірливий Олексій погоджується на пропозицію людей мера і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка у великій політичній грі.

Зараз ви читаєте новину «Антон Лірник розповів, що спільного між політикою і ковбасою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути